Mint minden nő és férfi, így bizonyára Ti is izgalommal várjátok a „Nagy Napot, az esküvőtök napját.

Vannak olyanok, akik már évekkel korábban minden részletet előre pontosan megterveznek, míg mások bizonytalanabbak, nehezebben döntenek. A számtalan lehetőség közül kiválasztani a Hozzátok leginkább illőt, vagy egy teljesen egyedi elképzelést megvalósítani óriási feladat, mely igen sok időt, energiát és kreativitást igényel. Hogy esküvőtöket gond nélkül tervezhessétek, segítünk Nektek az eligazodásban.

.

Ezen a napon Ti vagytok a legfontosabbak!

A RIVER garden esküvő helyszínen egy helyen intézhetsz mindent, komplett szolgáltatási csomagot kínálunk. Tapasztalatainkkal, tanácsainkkal segítséget nyújthatunk az előkészületekben. Legyen szó vendéglátásról, dekorációról vagy ceremóniamester fotós, zenekar vagy DJ ajánlásról…

Esküvői ebéd, vacsora, azaz Catering

Esküvői menüsoraink szabadon változtathatók.  Nem tudod eldönteni, hogy hagyományos ültetett vacsora vagy trendibb állófogadás legyen az esküvőtökön? Keverd a kettőt és alakítsd ehhez a fogásokat. Legyen az előétel és a leves felszolgált és utána büféasztalokról válogathat mindenki kedve és ínye szerint. Garantáljuk a felejthetetlen vendéglátást, a zökkenőmentes és gördülékeny lebonyolítást.

Az esküvői dekoráció 

Az esküvő stílusát, hangulatát a dekoráció is nagymértékben befolyásolja. A helyszínt díszíthetjük virággal, textíliával, vintage kompozíciókkal. Az esküvő hangulatát nem csak a helyszín, a finom ételek, a jó zene, hanem a dekoráció is nagymértékben befolyásolja. Minden aprónak tűnő részletnek jelentősége van!

Ahhoz, hogy az esküvői dekoráció látványos és stílusos legyen, nem kell feltétlenül vagyonokat költeni. Kell viszont egy kis ötletesség, nyitottság és bevállalóság.

Maradandó emlékek

Sokak számára lámpalázat okoz, ha fényképezőgép elé kell állni. Ahhoz, hogy a fotós el tudja kapni a bensőséges és örömteli pillanatokat, nagyon fontos a kölcsönös szimpátia. Egy profi fotós vissza tudja adni a nap legszebb pillanatait.

A családi esemény beharangozása

A meghívó sok mindent elárul a házasulandókról, tükrözi az egyéniségüket és stílusukat. Éppen ezért, egyben könnyű ugyanakkor nehéz is az ideális forma és tartalom kiválasztása. A meghívó stílusához illeszkedő ültető kártyák, menükártyák is megrendelhetők.

A jó hangulat felelőse

Meghitt örökzöldek? Fergeteges retro disco? Elegáns vonósnégyes? Igazi mulatós? Válasszátok azt a zenét, amely a legtökéletesebb kísérője az estének, a minőségi hangzás már a mi felelősségünk!

Gyermekfelügyelet – Gondtalan szórakozás a gyermekes családoknak

Nem csak a piciknek jó, hanem a felnőtteknek is megnyugtató, ha ki van alakítva az esküvő helyszínén egy gyereksarok. A hozzáértő segítők vonzó programokkal várják a gyerekeket.

Ceremóniamester vagy vőfély?

A ceremóniamester, vőfély feladata a vendégek szórakoztatása és emellett az esküvő napján, az előre megírt forgatókönyv alapján irányítja a szolgáltatókat.

A Ti egyéniségetek illetve esküvő stílusa meghatározhatja, hogy a visszafogottabb ceremóniamesterre vagy a nagyhangú vőfélyre van szükségetek.