avatarA helyszín a lehető legjobb választás volt! A vendégek nagyon kényelmesen érezték magukat. Mindennek volt helye és tere. Ildikó munkája nélkül szó szerint nem jöhetett volna létre ez a nap. Az utolsó pillanatban "találtunk egymásra" és onnantól kezdve nyugodt voltam. Rugalmas volt a hozzáállása, az összes ötletünk megvalósítását segítette. Kifinomult ízlése és mérhetetlen emberi jó szándéka olyanná tette ezt a napot nekünk, amilyenről a Férjemmel együtt álmodtunk.
Edit és Csaba
avatarAnnyira különleges volt minden: a táj, a dekoráció, a környezet látványa... méltó a legfontosabb napunkhoz! Kár, hogy (ideális esetben) csak egyszer házasodik az ember 🙂 Kicsit tartottunk ugyan az időjárástól, de végül minden csodaszépre sikerült.
Ildikó és Gábor
avatar

Nagyon jól döntöttünk, amikor a Bild's Event Rendezvényszervező céget bíztuk meg esküvőnk lebonyolítására! Az előkészületeknél nagyon sok ötletet, segítséget kaptunk. Végeredményként kitűnő ételek kerültek az asztalra, fantasztikus volt a csapatmunka remek felszolgálókkal!  Biztos sokáig fogjuk emlegetni a Csapatot…


A tapasztaltak alapján szívesen tartanánk minden évben esküvőt 🙂


Ha szükségünk lesz Rendezvényszervező Cégre, biztosan benneteket fogunk keresni! Még egyszer nagyon köszönjük!!


Timi és Peti