Hideg előétel

Hideg libamájszelet aszúval karamellízált almával, zeller chipsszel

Forró leves csészében

Fácán erőleves fácánmell gombócokkal
Meleg étel kompozíció, büféasztalról
Pulykamell grillezve, petrezselymes gombaraguval és roston sült zöldségekkel
Gemenci szarvas ragu, háromszéki juhtúrós kukoricagombóccal
Szürke marha bélszínérmék, vargánya gombamártással, angolos brokkolival, parázs burgonyával
Borgőzben párolt vajhalfilé mézes citrusmártással, diós-tejszínes tagliatelle tésztával
Rozmaringos zöldséges rétes négysajt-mártással

A főétel mellé kínáljuk

Vecsési házi savanyúságok
Rokfortos kukorica saláta
Klasszikus cézár saláta grillezett csirke mellel

A vacsora után

Válogatás különleges magyar sajtokból, friss pékáruval és idény gyümölccsel