Egy esküvőn nélkülözhetetlenek a finom ételek, a megfelelő mennyiségű és minőségű teríték, a profi felszolgálás.

Engedjétek szabadjára a gondolataitokat és merjetek álmodni! Kedvelitek a kertben sütögetést, valami újat szeretnétek és izgalmasat? Az esküvőtök lehet egy gasztronómiai kaland.

Ki mondta, hogy csak a tányéron lehet gyönyörködni az ételekben? Ne csak ízekben, látványban is gondolkozzatok! Csodákat lehet faragni gyümölcsökből, zöldségekből minden csak a fantáziátokon múlik.

.

A kevesebb néha több!

Közelebb áll hozzád az egyszerűség és a kifinomultság? Kápráztasd el vendégeidet a kiszolgálással és a gyönyörű tálalással.

.

JAVASOLT VENDÉGLÁTÁSI TÍPUSOK

Az esküvői vacsora felszolgálására három megoldás terjedt el.

TÁLSZERVIZ

A vendégeknek az asztaloknál ülve szolgálják fel a vacsorát. A felszolgálók a fő fogásokat, sülteket-köreteket gusztusos tálakon helyezik el az asztalon. Általában négy személyre jut egy tál, az ételek típusa korlátozott, hiszen többféle mártásos ételt vagy nagyon különböző húsokat nem lehet egy tálon szakszerűen elhelyezni. Esküvőkön ez a leggyakoribb felszolgálási mód.

BÜFÉASZTALOS

Ismertebb nevén svédasztalos felszolgálás. Egyértelmű előnye, hogy rendkívül változatos menüsort lehet összeállítani, így jóval nagyobb választékot, lehet biztosítani. Kötetlen formája a vendéglátásnak, a vendégek az ételeket a felszolgálok, szakácsok segítségével választhatnak.

A tálalási típusokat lehet keverni: az előételt és a levest felszolgálják, a főételt és a desszertet pedig svédasztalos rendszerben tálalják.

ÖSSZETETT DÍSZÉTKEZÉS

Ez a típus szintén közkedvelt, a tálszervizes felszolgált vacsora és a büféasztalos fogadás ötvözete. Az előételt és a levest a vendégek a helyükön ülve kapják meg a felszolgálóktól, a főételt és a desszertet viszont már önállóan választják a büféasztal nagyobb választékéból.

A szépen terített asztaloknál elegánsabb az üdítőket üveg kancsókban tárolni, az alkoholos italoknak pedig kialakítunk egy italpultot, ahol a vendégeknek felszolgáló tölti az italokat és készülnek koktélok

 

Engedjétek szabadjára a gondolataitokat és merjetek álmodni! 🙂

 

Kérj ajánlatot!

 

Név *

e-mail cím *

Telefonszám *

Ha visszahívást kérsz, jelöld be itt!
Visszahívást kérek!

A menyasszony neve *

A vőlegény neve *

Az esküvő tervezett dátuma *

A vendégek várható létszáma *

A vendéglátás módja *
SvédasztalFelszolgálásÁllófogadásGrillezés

Kértek további szolgáltatásokat?
Esküvői szertartásDekorációEsküvői tortaHangosításCeremóniamesterDJZenekarJármű (lovas hintó, stb)Szállás a vendégeknek

Megjegyzés

Biztonsági kód (spamrobotok ellen):
Írd be a megoldást!