A River Garden egy elbűvölő rendezvényhelyszín, akár konferenciát, akár esküvőt, akár partnertalálkozót szervez.

A Duna közelségének, rendezett parkjának és hangulatos teraszának köszönhetően már önmagában is lenyűgözi vendégeit, de másik nagy előnye, hogy igen változatosan alakítható: lehet elegáns, romantikus, exkluzív, családias vagy extravagáns – amilyet az Ön rendezvénye megkíván.

Budapesttől mindössze egy órányira található, így könnyen megközelítő helyszín, ahonnan a Dunakanyar összes kincse könnyedén elérhető, akár több napos rendezvényekre, csapatépítő tréningekre is kiváló.

A helyszínen természetesen szállást is tudunk biztosítani: az emeleten 11 szobánk van, így nem kell azon aggódnia, hogy vendégei hogyan jutnak haza a rendezvény végén.

Nyáron elsősorban szabadtéri rendezvényekhez javasoljuk a River Gardent, hiszen nincs is szebb annál, mint a vízparton kimondani a boldogító igent, vagy a lenyugvó nap fényében gratulálni a kollégák féléves teljesítményéhez. De természetesen a rossz időre is fel vagyunk készülve: télen-nyáron várják Önöket a River Garden fedett termei, amelyek kicsi és nagy rendezvényeknek egyaránt otthont tudnak adni.

Ha a River Gardent választja, akkor nem csupán egy helyszínt kap, hanem igény esetén az egész rendezvényt profin megszervezzük: a Bild’s Event rendezvényszervező csapata gondoskodik az étkeztetésről, a dekorációról, a meghívókról, a szállásokról, az ülésrendről, a programokról… mindenről, amire csak szükségük lehet!

De a sok praktikum mellett a River Garden igazi különlegessége mégis csak a hangulata: a hullámok csobogása, a szellő az arcunkon, a napsütés a parkban, a naplemente a folyó felett…

A semmi máshoz nem hasonlítható River Garden élmény!